Israelminister: ”BOMBA GAZA MED KÄRNVAPEN”!

 

Varför föreslå något som folkmordets Israel redan har verkställt, 18 000 ton bomber LIKVÄRDIGT med 1,5 Hiroshimabomb!


”BOMBA GAZA MED KÄRNVAPEN”!

Israels kulturminister AMICHAI ELIYAHU föreslår att man släpper en atombomb över Gaza. Och med det uttalandet erkänner han de facto att Israel förfogar över atombomber, något som staten Israel under decennier varken har bekräftat eller dementerat!

Hur länge ska det påstådda internationella samfundet tolerera folkmördarstatens hån mot internationella konventioner?

 

Mossadchef: Fördriv palestinierna till 100 länder, 25000 i varje land!


Ram Ben Barak, israelisk före detta andre chef för den fruktade hemliga
politiska polisen Mossad säger att det finns 2,5 miljoner palestinier i Gaza. ”Låt oss distribuera (läs fördriva dem med bomber) till 100 länder. Det blir 25,000 i varje land.”

Cynikern är åtminstone ärlig och lägger fascistregimens plan på bordet. Och inför världsopinionen erkänner han att regimens plan inte i första hand är att krossa Hamas, de är bara en förevändning utan planen går ut på att tömma Gaza på palestinier, om de inte redan då är döda.

Sio-Naziregimen i Tel Aviv bryr sig inte ett smack om Genèvekonventioner utan verkställer krigsförbrytelser och krigsbrott på löpande gör ett palestinskt barn dödas var 10:e minut.

 

Bibeln duger inte för att rättfärdiga folkmord och fördrivning

106 år efter Balfours förklaring: ”Gud gav dig INTE jorden. England gjorde det, olagligt”. (1917-02-11)

”Idag är det 106 år sedan Storbritannien utfärdade sin Balfour-deklaration, som överlämnade vårt land till sionismen. Den nuvarande kampanjen för massmord mot vårt folk i Gaza och i hela Palestina är en påminnelse om de katastrofala konsekvenserna av detta uttalande.

Det är Storbritanniens ansvar att korrigera denna historiska orättvisa, kräva ett omedelbart slut på Israels aggression, erkänna staten Palestina och samla internationellt stöd för att få ett slut på Israels ockupation en gång för alla”./

Källa: Palestina Hoy (Idag)

 

”Gud gav dig INTE jorden. England gjorde det, olagligt”. (1917-02-11).
Klicka för större format.


VIT FOSFOR ÖVER CIVILBEFOLKNINGEN!

Chockerande bilder: Så ser huden ut på palestinierna som drabbats av israelisk vit fosfor

Israel använder ofta denna förbjudna ammunition under bombningar i tätbefolkade civila områden på Gazaremsan, vilket kan orsaka en långsam och mycket smärtsam död.

 



Colombias president Gustavo Petro anklagar återigen Israel för att begå krigsförbrytelser mot barn!

”Krigsförbrytaren, oavsett religion, ideologi eller nation, måste ställas inför rätta och fängslas”!

”Bomben du ser i videon är vit fosfor. Kemikalien fastnar på huden och penetrerar till benen. Den dödar mitt i intensiv smärta. Den släpptes av staten Israel. Nedan är barnen som leker. Platsen där bomben släpptes är FN:s lokaler.

”Internationell lag kallar detta för ett KRIGSBROTT. Internationell lag ska inte användas mot rivaler, när det passar, men den förpliktar alla jordens nationer, alla världens folk, att följa den”.

”Krigsförbrytaren, oavsett religion, ideologi eller nation, måste ställas inför rätta och fängslas.”


VIDEO:
Israelisk bombflyg släpper vid fosfor över människor och FN-lokaler!


Israel har mördat 35 journalister

”Det finns inget skydd, de dödar oss en efter en”

Den palestinska tv-korrespondenten Mohammed Abu Hatab dödades, inklusive hela hans familj, efter ett israeliskt bombardemang mot hans hem i Gaza [1]

En journalist från den palestinska TV-kanalen gråter under en direktsändning efter mordet på sin kollega Mohammed Abu Hatab i en israelisk bombning av hans hem i Gaza [2].

[1] https://t.me/PalestinaHoy/10860

[2].https://t.me/PalestinaHoy/10861 

Den palestinske tv-korrespondenten Mohammed Abu Hatab innan och efter att han dödats. Var finns solidariteten i världen från mina kollegor? Vad säger DN:s journalistklubb och andra kollegor i Sverige?


Solidaritet med Palestina över hela världen!

BERLIN: Trots den tyska regeringens tystnad och hot om fängelse, är folket ute på gatorna för att visa att Palestina står inte ensamt.

WASHINGTON: ”Lokala medier uppskattar att antalet demonstranter redan har överstigit 100,000 deltagare. Marschen avslutades teoretiskt klockan 16.00 lokal tid. Den är dock långt ifrån över. Likaså rapporterar vår korrespondent Helena Villar att en del av marschen har nått parken framför Vita huset”.

Källa? Mediet som EU förbjuder oss att läsa, RT (på spanska).
https://t.me/rtnoticias/55164?single

 

Aleida Guevara, Che Guevaras dotter, attackerar Israel

”Ni har blivit det värsta av mänskligheten”!

”Är det så här ni vill att världen ska minnas er som Israels och det judiska folket? Att döda barn, kvinnor, äldre, bomba sjukhus! När har vi sett det? Aldrig, någonsin har det setts i historien. ”Hur vill ni att nästa generationer ska minnas er? Hur vill du att mänskligheten ska minnas er?”, frågar Aleida Guevara.

Källa? Från det medium som Europeiska Unionen förbjuder oss att läsa: RT på spanska.
https://t.me/rtnoticias/55033

 VIDEO:
Aleida Guevara, Che Guevaras dotter:


APRIL 2023: ”Nästan 5 000 palestinier är fängslade i israeliska fängelser

Kommentar: Denna artikel från den latinamerikanska tevekanalen Telesur publicerades i april i år. Det vill säga att alla fångar som fängslats av den Sio-Nazistiska staten Israel EFTER den 7 oktober inte ingår i denna statistik. Och det finns många, särskilt på den ockuperade Västbanken i Palestina. Fram till april hade sammanlagt en miljon (1,000,000,000) palestinier någon gång blivit fängslad.



TELESUR:

Det palestinska ministeriet för fångar sa att fångarna inkluderade 29 kvinnor och 160 barn

Palestinska myndigheter fördömde med anledning av den Palestinska Fångens Dag att nästan 5 000 palestinier för närvarande är fängslade i israeliska fängelser som en del av den våldsamma sionistiska ockupationen.

Ministeriet för fångar vid den palestinska nationella myndigheten sa i ett uttalande att ”cirka 4900 palestinier hålls i fängelser under den israeliska ockupationen, inklusive 29 kvinnor och 160 barn.”

Flera icke-statliga organisationer (NGO) för mänskliga rättigheter rapporterade för sin del att mer än 1 000 palestinier sitter i administrativt fängelse, vilket är ett gripande på obestämd tid utan åtal eller rättegång.

I denna mening påpekade Addameer Association for the Support of Prisoners and Human Rights, och Wadi Hilweh Information Center, att cirka 400 fångar har suttit i fängelse i mer än 20 år.

Likaså anger organisationerna att 554 av fångarna avtjänar flera livstidsstraff medan 23 arresterades före undertecknandet av 1993 års OSLOAVTAL.

I sin tur fördömde icke-statliga organisationer att palestinska fångar utsätts för systematisk tortyr, trakasserier och förtryck av den sionistiska ockupationens fängelseadministrationer.

Människorättsgrupper uppskattar att mer än en miljon palestinier har arresterats sedan starten av den israeliska ockupationen, inklusive mer än 15 000 kvinnor.

Källa: https://www.telesurtv.net/news/prisioneros-palestinos-carceles-israelies-fuerzas-trabajo-20230417-0015.html

 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

”Jag har besökt koncentrationslägret Auschwitz och nu ser jag det kopierat i Gaza”: Colombias president ger Israels ambassadör i Bogota svar på tal

Krigspropagandisternas Trio på DN vittvättar Israels bombning av sjukhuset i Gaza

Direkt från Kiev? Hamas förfogar över Wallenberggruppens Pansarskott 86!