Video/Oslo Centralstation: Hundra personer i rödfläckade lakan på golvet på Oslo Centralstation i solidaritet med PALESTINA!

 

Svenska medier, trots närheten till grannen lyser med sin frånvaro för att bevaka den spektakulära aktionen. Men RT, förbjuden i EU publicerade händelsen för 13 timmar sedan. Vad blir slutsatsen av denna spektakulära mediala "pluralism"?



PALESTINA: Hundra personer i rödfläckade lakan på golvet Oslo Centralstation

OSLO CENTRALSTATION / 2023-11-08 / I solidaritet med PALESTINA /
Aktivister lägger sig på golvet Oslo Centralstation med rödfläckade lakan för att fördöma attacker mot Palestina, skriver RT i ett kort första referat.

Tolv timmar efter aktionen (03.32 svensk tid på torsdagen) har varken Dagens Nyheter eller SvT haft en rad om den spektakulära fredliga solidaritetsaktionen.

Nedanstående är RT:s korta text med video:

”Ett hundratal aktivister lade sig på tisdagen vid en tågstation i Oslo (Norge) och täckte sig med vita lakan färgade röda för att minnas de över 10 000 döda på Gazaremsan under israeliska attacker. Demonstrationen slutade utan incidenter, enligt lokalpressen”.

När intar vi Stockholms, Göteborgs, Malmös eller andra järnvägsstationer i Sverige?

 VIDEO:




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

”Jag har besökt koncentrationslägret Auschwitz och nu ser jag det kopierat i Gaza”: Colombias president ger Israels ambassadör i Bogota svar på tal

Krigspropagandisternas Trio på DN vittvättar Israels bombning av sjukhuset i Gaza

Direkt från Kiev? Hamas förfogar över Wallenberggruppens Pansarskott 86!