Krigspropagandisternas Trio på DN vittvättar Israels bombning av sjukhuset i Gaza


Krigspropagandisternas Trio på DN

Dagens Nyheters omaskerade och insinuerande försvar av det israeliska krigsbrottet i utplånandet av sjukhuset Al-Ahli som kan ha krävt 2000-3000 döda!

Trion Peter Wolodarski, Michael Winiarski och Nathan Shachar är den sionistiska folkmordsmaskinens främsta språkrör och propagandister i Sverige. Och i det, har Tel Aviv och Washington ett mäktigt verktyg till sitt förfogande i form av Sveriges största dagstidning och mediemonopolet Bonniersfären med bokförlag, tevekanaler med mera.

Ta en titt på rubriken ”Flera bevis på att Israel inte ligger bakom attacken”, är ett flagrant, billigt och osmakligt försök att vända skuldbördan mot de palestinska myndigheterna.

Man talar inte om indicier, vilket borde vara det normala INNAN en oberoende grundlig utredning har genomförts. I stället hävdar Trion att det föreligger ”BEVIS”. USA har i dag lagt in sitt veto mot en sådan utredning på förslag från Moskva, som ville inkludera utredningen i ett tillägg till huvudförslaget från Brasilien, som lade fram ett resolutionsförslag om den senaste upptrappningen i Mellanöstern. Den ryske FN-ambassadören har lagt in ett nytt förslag till Säkerhetsrådet efter USA:s veto om att skapa en oberoende grupp som utreder blodbadet. USA:s bidrag till att skapa en fredslösning har varit att skicka två hangarfartyg och 2000 soldater från specialstyrkorna till Israels försvar.

 

TRION LÅTER LÄSARENS FANTASI och förvirring få utlopp när det mäktiga DN 'planterar' ett frö av tvivel för att ta udden och kraften av en hel världs fördömanden av ett krigsbrott mot mänskligheten, så som det rubriceras av Genèvekonventionen.

Offret blir bödel och vice versa.

Trion och ägaren, inte Dagens Nyheters anställda, är delaktiga i Israels folkmordskrig mot Palestina och har än en gång bekräftat sin manipulativa karaktär som ett organ i tjänst hos Israel och krigsalliansen Nato.

 

INTE FÖR INTE HAR DETTA KRIGETS språkrör, som lindar in sig i liberala allmändemokratiska floskler varit ett verktyg för USA och terrorismens Israel sedan 1950-talet.

Då hette dess chefredaktör och Folkpartiets/liberalernas ideolog, Herbert Tingsten som på tidningens ledarspalter aktivt propagerade för NATO-medlemskap och en svensk atombomb.

Då, som nu var tidningens redaktionella linje ett politiskt underordnade till USA:s utrikespolitik som yttrade sig i militära interventioner som i Korea, militärkupper som den i Indonesien där en miljon medlemmar i kommunistpartiet slaktades efter den CIA-regisserade kuppen, och senare i Vietnam, Laos och Kambodja.

Dagens Nyheter verkade då som nu för ett förstärkande av Nato, som hade bildats 1949 med samma mål som idag: ett omringande av dåtida Sovjetunionen som med allierade först 1955 bildade Warszavapakten.

Sjukhuset i Gaza, då?

Eller det i staden Mariupol som 2022 tillhörde Ukraina?

Där anklagades de ryska trupperna unisont för att ha bombat sjukhuset men, som det visade sig senare efter vittnesmål av anställda och den internationellt omtalade gravida kvinnan Mariana Vishegirskaya, var det den nynazistiska Azov-bataljonen, som kontrollerade Mariupol sedan statskuppen i Kiev 2014 som hade tagit över sjukhuset och tvingat ner höggravida kvinnor i källaren.

Sjukhuset förvandlades till ett militärt stridsvärn i strid mot Genèvekonventionen som förbjuder krigförande part att militarisera civila sektorer så som bostadsområden och sjukhus.

Detta påtalade Amnesty International i en rapport som fick Michael Winiarski att totalt förlora kontrollen över sitt tangentbord och anklagade människorättsorganisationen för att rättfärdiga det ryska angreppet.

Då talade och anklagade Trion på Mariefred Ryssland för folkmord. Men idag vittvättar man Tel Avivs krigsbrott i Gaza mot två miljoner människor, majoriteten minderåriga.

 

I faksimil, Mariana Vishegirskaya, den gravida kvinnan som vittnade om hur de ukrainska nyfascisterna i Azovbataljonen föste ner kvinnorna i källaren och ockuperade sjukhuset. Hon gick över gränsen till Ryssland. DN var inte ensamma om att manipulera händelsen.



JOURNALISTIKEN I SVERIGE OCH EUROPA underordnas i dag och baseras till stor del på lögner och en massiv manipulation. Fyra års fängelse om du citerar RT eller Sputnik med fler än 527 tecken är ett bevis, obegripligt vid en första anblicken, men en förordning av EU-kommissionen i mars 2022 som ska bestämma för DIG vad du INTE får läsa eller se. Lagar om publicering som kan skada Sveriges relationer med främmande makt är andra medel för att skrämma oss till tystnad.

Och trion på DN behöver inte oroa sig, den är den hemliga politiska polisen Säpos bästa aktivister och mediala politiska allierade.

 

TILL LÄSAREN VILL JAG REKOMMENDERA, för den mentala hälsans skull att skippa NATO-organet DN och i stället ladda ner applikationen Telegram.

Där finns ett antal medier på alla språk där yttrandefriheten flödar utan större ingripande. Naturligtvis får man sovra och inte låta sig luras av suspekta kanaler med krigspropagandister såsom Volodymyr Zelinski, som har någon miljon följare i Telegram, med all säkerhet också Trion på Mariefred.

Man ett exempel på en seriös rapportering av det israeliska krigsbrottet mot sjukhuset i Gaza som är skrivet av turkiska kollegor hittade jag på Telegram, se nedan.

Dick Emanuelsson, Tegucigalpa-Honduras

- - - - - -

Turkisk analys av flygattacken mot ett baptistsjukhus på Gazaremsan

Enligt officiella siffror fanns det minst 500 personer på Ely Arab-sjukhuset i Gaza. I verkligheten fanns det 5000 civila på sjukhuset av vilka minst 1000 var skadade. Det finns inga nyheter från de flesta av dem.

Sjukhuset träffades av en 1000 kg högexplosiv bomb. Israel attackerade inte bara sjukhuset medvetet, utan tog även hänsyn till sjukhusets innehåll och stora antalet av oxigentankar, och försökte förinta människorna i ett vidsträckt område med en värmebölja på tusentals grader genom att avlossa bomberna, särskilt de med det högsta explosiva värdet, i ett område med termobar effekt.

Således förångades ett stort antal människor av den termobariska effekten, i kombination med kombinationen av höga sprängämnen och syrgasflaskor som finns i överflöd på varje sjukhus, utan att lämna ett enda spår.

Över ett mycket större område i närheten dog människor av allvarliga organskador eller av syrebrist i lungorna.

De döda måste vara minst 2000 till 3 000 människor.



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

”Jag har besökt koncentrationslägret Auschwitz och nu ser jag det kopierat i Gaza”: Colombias president ger Israels ambassadör i Bogota svar på tal

Direkt från Kiev? Hamas förfogar över Wallenberggruppens Pansarskott 86!