Direkt från Kiev? Hamas förfogar över Wallenberggruppens Pansarskott 86!

”Monstret skapat av USA och 'Väst”!

Av den fantastiske 85-årige tecknaren 'Calarcá', från det colombianska kommunistpartiets veckotidning VOZ (Röst).

 

Pansarskott 86, erövrat av ryska trupper i Ukraina. Men hur många av detta Wallenberg-vapen har sålts på den svarta marknaden med säte i Kiev?

Video: Direkt från Kiev? Hamas förfogar över Wallenberggruppens Pansarskott 86!

På det arabiska nätet cirkulerar en video som visar en palestinsk militant🇵🇸 som visar upp en arsenal av pansarvärnsvapen som tillhör HAMAS där det svenska ”Pansarskott 86” illustreras!

”Videon inkluderar amerikanska granatkastare M136 och M141, samt det svenska pansarvärnsraketgevär NLAW”, skriver idag den kubanske militäranalytikern Wofnon på sin Telegramkanal.

”Frågan om hur allt detta slutade på Gazaremsan är rent retorisk. I mars diskuterade vi smugglingsvägarna för ukrainskt militärt materiel och de främsta förmånstagarna av dess distribution på den svarta marknaden.

”Uppenbarligen är förekomsten av detta vapen i palestinska grupper ingen hemlighet för Mossad. I juni uppgav Benjamin Netanyahu direkt att västerländska vapen som levererats till regimen i Kiev hade upptäckts nära den israeliska gränsen”.

”Den verkliga frågan är om HAMAS kan använda dessa NLAW-raketgevär effektivt. Under den ukrainska konflikten undvek de ukrainska styrkorna att använda dessa raketgevär på grund av en enkel brist på batterier. Det är inte osannolikt att suspekta individer sålde defekta system till palestinierma utan batterier', summerar Wofnon.

I videon syns tydligt Wallenberggruppens Pansarskott 86. I det är det väl svårt för gemene man att veta hur många av Wallenbergs Pansarskott 86 som de åtta partierna i riksdagen har gett grönt ljus för. Men vid det senaste beslutet hade 15,000 ”86:or” flugits ner.

Vad var det EU och experterna sa?

”Ukraina är Europas mest korrumperade land”!

Därför gnuggar Wallenberg händerna.

Källa: https://t.me/wofnon/39080

VIDEO:
Hamas visar upp det svenska pansarbrytande vapnet.
Kommer svenska regeringen av Zelinski kräva en grundlig utredning om HUR detta vapen har hamnat i händerna på, Hamas, som EU och svenska regeringen påstår vara en "terroristorganisation"?



 

DN:s återkommande manipulationer med sanningen

”Shalom”, sa 85-åriga frigivna israeliskan Yocheved Lifshitz till gossen från Hamas som hållit henne fången och räckte ut sin hand till soldaten som fick släppa sitt gevär för att kunna besvara handslaget, rapporterar Magnus Hedman på sitt Facebook-konto och fortsätter berättelser som kontrasterar mot Tel Aviv-organet Dagens Nyheters försök till skräckberättelse:

– Salam, eller peace, eller frieden, eller paz, eller fred.


DN:s tafatta försök att skapa ett melodrama av de två kvinnliga gisslan men som blundar för morden på över 2000 kvinnor och 2370 barn. 

Lifshitz berättade för journalisterna att pojkarna i Hamas behandlat henne och dom andra fångarna väldigt väl. De hade ätit tillsammans med gerillan, fått god läkarvård och möjligheter att hålla sej rena och umgås med kamraterna från kibbutzen.

Hon är också mycket vred på det israeliska ledarskapet som inte klarat av att hålla henne och de andra i jordbrukskollektivet säkra.

I SVT:s rapportering framkommer inget av detta. I SVT säger hon enbart att hon blev slagen under bortförandet. Det är nästan som om svensk media vill visa blott en sida i konflikten.

Skriver Hedman.

Medan Natoorganet DN har svårt att få sin historia att bli trovärdig.

”Lögnen har korta ben”, som det sanna ordspråket säger.

Hur ska Trion på DN förklara de verkliga uttalandena av de två kvinnorna?


 Israels folkmordsbombningar har släckt det sista av sjukvård i Gaza!!!

Hälsovårdsministeriet i Gaza: Hälsosystemet på sjukhusen i Gazaremsan har kollapsat helt på grund av de brutala bombningarna mot hela Gaza och den absoluta blockaden som förhindrar tillgång till medicinsk utrustning, räddningsutrustning, bränsle, mat, ALLT!



VIDEO: Grannar till Nuseirat försöker dra en flicka från spillrorna i Abu Dalal-butiken, bombad av israeliskt stridsflyg medan många köpte det som fanns kvar av mat där.

 

VIDEO:
2370 palestinska barn har mördats av regimen i Israel!

 

Det du inte läser eller ser i DN eller SvT:

Tunnelbaneförare i London sjunger ”FREE PALESTINE” och blir avstängd.

Londons tunnelbaneförare som skanderade ”Free Palestine” den 21 oktober under pro-palestinska massdemonstrationer (100,000 på gatorna i London) har avstängts och väntar på en utredning av händelsen. Det intressanta är att passagerarna stämmer in spontant.

Vilken skillnad mot temat ”Ukraina”. Där var det den politiska och ekonomiska eliten i EU och USA som visade sin ”solidaritet”, . . .med det militärindustriella komplexet och USA:s strategiska plan att rita om kartan i Europa och Ryssland i likhet med vad som skedde med det forna Jugoslavien och sedan ta över.

Nu reser Macron, von der Leyen, alias ”Fru Pfizer”, britten, och övriga europeiska statschefer till Israel för att försäkra Netanyahu om fortsatt stöd i dennes folkmord mot palestinierna.

Medan det vanliga folket i Londons tunnelbana och i hela världen spontant skanderar ”Free Palestine”!

 VIDEO:

Direkt från Londons tunnelbana:
 ”Free Palestine”!



 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

”Jag har besökt koncentrationslägret Auschwitz och nu ser jag det kopierat i Gaza”: Colombias president ger Israels ambassadör i Bogota svar på tal

Krigspropagandisternas Trio på DN vittvättar Israels bombning av sjukhuset i Gaza