”DOM SATANS MÖRDARNA”! Olof Palme

 


”DOM SATANS MÖRDARNA”! utbrast Olof Palme efter att diktatorn och general Francisco Franco i det sista dekretet han undertecknade innan sin död skrev under domen och avrättningen av fem spanska antifascister.

NU GÅR HISTORIEN IGEN, och nu är mördarna den SIONISTISKA folkmördarstaten Israel, kriminell ockupant av Palestina, flagrant förbrytare av alla FN-resolutioner.

D.E.

Video:
Var finns alla de politiker som indignerades och plötsligt blev så "solidariska" när ryska styrkor gick in i Donbass för att försvara den rysktalande befolkningen som beskjutits och massakrerats av Kievregimen sedan februari 2014 men nu talar om "Israels berättigade självförsvar"?






Hamas tar över, enligt USA-ungdom

De flesta unga USA-medborgare tror att det långsiktiga resultatet av den israelisk-palestinska konflikten borde vara Israels undergång och överföring av territorium till Hamas-regeringen.

Dessa resultat för USA och inte minst Sioniststatens ledare måste ha sänt chockvågor i kroppen hos dessa krigsförbrytare.

Tel Avivs propagandaspråkrör Dagens Nyheter måste genomgå alla helvetets kval. Det gäller hitta någon kufisk sionist som påstås ha blivit torterad av Hamas för att hitta ett stickspår som avleder uppmärksamheten på folkmordets konsekvenser på världsopinionen.

Resultatet erhölls som ett resultat av en opinionsundersökning hos Harvard-Harris.

51 % av amerikanska ungdomar i åldrarna 18 till 24 anser att det långsiktiga resultatet av den israelisk-palestinska konflikten borde vara Israels undergång och överföring av territorium till Hamas-regeringen.

32 % av de tillfrågade tror på en ”två stater, två folk”-lösning, och endast 17 % av de tillfrågade anser att andra arabländer bör uppmanas att acceptera den palestinska befolkningen.

Utmärkt resultat av Bidens arbete.

 Men vad säger nu Nooshi Dadgostar som uttryckte sitt ambivalenta försvar av Israel och Palestina men skrek i TV-studion att "Hamas är en fanatisk terrorsekt", vilket inte ens EU ansåg för några år sedan. Och bara de, EU och USA och en handfull stater till anser att Hamas är en terroristorganisation.

Det går utför, Nooshi, det hjälpte inte ens att selfa med komikern från Kiev.

https://t.me/Irinamar_Z/29227

 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

”Jag har besökt koncentrationslägret Auschwitz och nu ser jag det kopierat i Gaza”: Colombias president ger Israels ambassadör i Bogota svar på tal

Krigspropagandisternas Trio på DN vittvättar Israels bombning av sjukhuset i Gaza

Direkt från Kiev? Hamas förfogar över Wallenberggruppens Pansarskott 86!